14. kolo
11.11.2007 21:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Olympique Lyon - Olympique Marseille 1:2

Vedoucí Lyon doma překvapivě podlehl předposlední Marseille a odmítl tak možnost utéct druhému Nancy na rozdíl šesti bodů. Hlavním hrdinou utkání se stal nigerijský útočník Niang.

Domácí šli do vedení již v sedmé minutě po střele Bejadje a dorážce Juninha, který se trefil netradičně hlavou - 1:0. V další příležitosti pálil Juninho mimo a Marseille se podařilo bleskově vyrovnat. V desáté minutě fauloval Squillaci v pokutovém území Nianga a sám postižený dokázal překonat Vercoutreho - 1:1.

Hosty vstřelená branka nebudila a Cana pálil nad. Na druhé straně spálil obrovskou možnost Fred, když hlavičkoval nepřesně z hranice pokutového území. Následující minuty patřily Niangovy a jeho soubojům v domácí obranou. Ta je vyhrávala a přežila i povedené nůžky Nigerijce, to ovšem platilo pouze do 42. minuty. To poslal Niangovi míč Nasri a hostující forvard prostřelil Vercoutreho mezi nohama - 1:2.

Ve druhé půli se očekával tlak Lyonu, na hřišti to ovšem vypadalo úplně jinak. Po pěkné narážečce s Niangem neuspěl Nasri, trestný kop Zendena mířil jen těsně mimo. Domácí si vytvořili pouze jednu vělkou příležitost na vyrovnání, kterou v závěru spálil Benzema. Lyon zůstává i nadále první, Marseille se vyhoupla ze sestupových příček.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele