8. kolo
15.09.2007 20:00 CET
1 : 5
(0:3)

Reportáž

FC Metz - Olympique Lyon 1:5

Karim Benzema nasměroval hostující Lyon hattrickem z prvního poločasu k povinnému vítězství v Métách. Svůj brankostroj nastartoval Benzema již ve čtvrté minutě. Christophe Marichez byl proti jeho prudké střele bez šance. Podruhé se Benzema trefil v minutě sedmatřicáté. Tentokrát to bylo po přihrávce Bena Arfy. Za dvě minuty si tito hráči svoji spolupráci zopakovali a Benzema se radoval z hattricku.

Domácí se ale nechtěli vzdát a minutu po přestávce jim dal naději Gueye po akci Laurenta Agouaziho a Jeana Effa Owona. Poté ovšem znovu převzali taktovku hosté a Benzema málem vstřelil svůj čtvrtý gól, ale nesobecky přihrál do lepší pozice Benu Arfovi a ten zvýšil na 4:1. Poslední ránu do vazu uštědřil Métám Juninho. Před výjezdem na Nou Camp si tak Lyon s chutí zastřílel, dostal se na druhé místo Ligie 1 a nyní se může soustředit na zápas s Barcelonou.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Baros je kopito!

Reagovat
HOST*Nikdo

ty si kopito. blbecku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele