23. kolo
27.01.2008 20:55 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Etienne - Olympique Lyon 1:1

Díky prohře Bordeaux se Lyonu naskytla příležitost zvýšit náskok v čele ligy. Jenže alespoň bod v St. Etienne pro francouzského mistra zařídil až v poslední minutě Benzema.

Lyonu se poslední dobou moc nedaří, zápas na půdě Saint Etienne měl vrátit svěřence Alaina Perrina zpět na vítěznou vlnu. Ve dvacáté minutě se do první velké šance utkání dostal hostující Ben Arfa, ale tváří v tvář brankáři Vivianimu neuspěl.

Zbytek první půle patřil domácím, vidět byl zejména Bafetimbi Gomis. Po pětadvaceti minutách Gomis skóroval, ale branka neplatila pro ofsajd. Velké štěstí pak měl Lyon o deset minut později, když Squillaciho uchránila od vlastního gólu tyčka Coupetovy brány. Hostující gólman se předvedl pět minut před přestávkou efektním zlikvidováním Dernisova přímého kopu.

St. Etienne se ještě před pauzou gólu nakonec zaslouženě dočkalo. Gomis vystihl zpětnou přihrávku Squillaciho a překonal Coupeta. Lyon do druhé půle vyběhl o poznání aktivněji, snaha však dlouho nenesla žádné ovoce. Až v 69. minutě střílel Ben Arfa těsně nad.

Také hosté vstřelili branku, která však neplatila pro ofsajd. Po pětasedmdesáti minutách v něm stál Fred. Tlak Loynu však sílil a jedním z výsledků byl nařízený přímý kop. Postavil se k němu Benzema a precizní střelou z 20 metrů srovnal skóre.

Autor: Radim Šantrůček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele