29. kolo
15.03.2008 16:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

AS Monaco - Olympique Lyon 0:3

Olympique potvrdil svou dominanci nad francouzskou kopanou dalším parádním číslem. Tentokráte to odneslo Monaco. Vysoké vítězství 3:0 Lyonu vystřelili Fred a Keita, který se trefil dvakrát.

První šance utkání patřila hostům. To se po osmi minutách utkání dostal k míči Toulalan, který střelou z pětadvaceti metrů vyzval domácího brankáře Ruffiera k pěknému zákroku. O pár minut později měl brankář Monaca štěstí. K míči od Benzemy se probil Kallstrom a jeho střelu Ruffier s velikou námahou likvidoval. Aktivní Karim Benzema založil první gólovou akci Lyonu. To ve dvacáté minutě perfektně uvolnil Keitu, a i když byl reprezentant Pobřeží slonoviny atakován Vincentem Muratorim, dostal se k zakončení a otevřel skore utkání. O pár chvil později se do dobré šance dostal znovu Keita. Ten si naběhl na centr Bodmera a poslal ho do tyčky. Naneštěstí pro domácí se míč odrazil k Fredovi a ten zdvojnásobil vedení hostů - 0:2. A Keita ve svém skvělém představení pokračoval. Nejprve si obešel Muratoriho a poté přelobova Ruffiera. V poločase tedy svítilo na světelné tabuli 0:3.

Na začátku druhého poločasu se také konečně ozvali i domácí. To si na vysoký míč vyskočil Sergio Almiron a jeho hlavičku z čáry odvracel Kallstrom. Keita byl blízko hattricku zhruba po padesáti minutách. Jenže jeho střela nrozvlnila jen boční síť. Ke konci utkání se hosté ještě dostali do jedné veliké šance. Dva na jednoho běželi Benzema s Fredem, jenže situaci nevyřršili dobře, takže poločasové skóre už žádných změn nedoznalo.

Autor: Michäel März / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ol. Lyon si tímto výsledkem mocně přiblížil titul !!! To by už snad byl celkově šestý v pořadí za sebou, jestli se nemýlím !?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

už sedmý

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, máš pravdu, blbě se to už počítá. Hrozně to splývá.

Reagovat
smazaný uživatel

přeju jim to, na úvodním zápase proti Monaku jsem byla v Lyonu na Stade de Gerland, super atmosféra...tenkrát taky dali Monaku tři góly...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele