Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga C - skupina 1, 2. kolo
08.09.2020 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Černá Hora využila přesilovky a v nastavení rozhodla o vítězství

Dlouho to v Lucemburku vypadalo na bezgólový duel. Vše se ale změnilo, když se domácí Martins nedlouho před koncem nechal poslat do šaten, čehož Černohorci využili. O konečném výsledku 0:1 rozhodl z penalty v nastavení Beqiraj.

První půle se herně lépe vydařila Černé Hoře. Po čtvrthodině také musel domácí gólman Moris poprvé do většího zatížení, když kryl Boljevićovu ránu zpoza vápna. Ve třicáté minutě to po rohovém kopu zkoušel zajímavým volejem Islamović, neseřídil si ale mířidla a poslal balón příliš vysoko.

Až poté se Lucemburčani trochu osmělili. Barreirova zdařilá střela ze střední vzdálenosti jen těsně neskončila v šibenici, v nastavení pak domácí pohrdli dvojšancí. Rodrigues pokusem z hranice pokutového území nastřelil tyč, z malého vápna pak trestuhodně přestřelil Pereira.

Po přestávce domácí ukazovali, že chtějí ze zápasu tři body. Po necelé hodině hry vypálil Sinani levačkou a Miljatović měl s vyražením střely plné rukavice práce. Černohorský gólman se pořádně nadřel i proti nadcházející Barreirově hlavičce. Vše se ovšem změnilo v minutě čtyřiaosmdesáté. Martins se v pokutovém území zřítil k zemi, což sudí vyhodnotil jako simulaci a lucemburskému záložníkovi udělil druhou žlutou a tím pádem červenou kartu.

Naopak na druhé straně se rozhodčí odpískání penalty nebál. Brankář Moris po chybném výběhu fauloval Hakšabanoviće, což bylo vyhodnoceno jako faul. K pokutovému kopu si stoupl Fatos Beqiraj, který sice málem nechal Morise odčinit své zaváhání, ale balón přeci jen do sítě propadl. Černohorci tak i ve druhém zápase zvítězili, naopak domácí na svůj předchozí úspěch nenavázali.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele