Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga C - skupina 3, 6. kolo
18.11.2020 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Kosovo si poradilo s Moldavskem a zachránilo se

Bitva o záchranu v Lize C mezi Kosovem a Moldavskem našla svého vítěze v domácím celku. Ten zvítězil 1:0, přičemž jeho hrdinou se stal díky brance z první půle Kastrati. Moldavcům nepomohla ani krátká přesilovka.

Začátek utkání se nesl ve velmi akčním duchu a už v sedmé minutě Beriša neúspěšně pobídl ke skórování Muriqiho, na druhé straně protáhl Ujkaniho skvělou hlavičkou Efros. Hra se přelévala ze strany na stranu, což vedlo k příležitostem pro Berišu i Nicolaescua.

Skóre nakonec otevřel po půlhodině hry Lirim Kastrati. Po krkolomné situaci se k němu odrazil míč, načež jeho famózní střela z voleje zapadla přesně na vzdálenější tyč mimo dosah gólmana.

Druhá půle se nesla ve výrazně nudnějším duchu, první větší příležitost měl až dvacet minut před koncem Armas, který podskočil v tutové šanci centr. Hostům spadla do klína přesilovka na závěrečný tlak poté, co Drešević stáhl unikajícího Nicolaescua. Moldavci jí ale nedokázali využít a se ziskem pouhého jednoho bodu padají do nejnižší skupiny.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele