Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga C - skupina 1, 3. kolo
10.10.2020 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Černá Hora porazila Ázerbájdžán o dvě branky

Černá Hora zvládla úlohu favorita a dokázala si s Ázerbájdžánem poradit. Ke konečným třem bodům jí pomohly trefily Stevana Jovetiće a Igora Ivanoviće, přičemž hosté se neprosadili ani jednou.

Černohorcům vyšlo utkání na jedničku prakticky od prvních minut. Nejenže se jejich ofenzivní smýšlení setkávalo s úspěchem, ale kromě jiného se také jako první prosadili. Na Hakšabanovićův roh si v bezprostřední blízkosti brány naskočil kanonýr Stevan Jovetić. Ten dnes nastoupil s kapitánskou páskou na ruce a dobře si uvědomoval svoji odpovědnost. Jako správný kapitán poslal přesným zakončením svůj celek do vedení a Černohorci měli navrch.

Ani hosté se nehodlali smířit s porážkou a po dvaceti minutách se do šance dostal Qara Qarayev, jenž ale v dobré šanci pálil těsně vedle tyče. Držení míče bylo vyrovnané a Ázerbájdžán se hodně snažil znepříjemnit život černohorskému týmu, jenže kvalita byla v těchto chvílích jasně na straně domácích. První půle každopádně mnoho šancí nenabídla a slovo, které ji vystihovalo, bylo nuda.

Ačkoli byla aktivita mírně na straně hostí, domácí Černohorci utkání ovládali velmi svědomitě a bez potíží se jim dařilo vypořádat se s tlakem soupeře. Po změně stran se pokoušel jako první zakončit Stevan Jovetić, jenže jeho rána mířila jen do míst, kam brankář Balajev bez problémů dosáhl.

Ani druhá půle nenabízela zrovna epickou fotbalovou show a gólu jsme se dočkali až v 71. minutě. Igor Ivanović byl na trávníku jen minutu, když se mu povedlo obrat soupeře o míč a prostřelit brankáře Balajeva!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele