Liga národů UEFA - Liga národů 2018/2019

Liga D - skupina 3, 6. kolo
20.11.2018 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Malta - Faerské ostrovy 1:1

Malta potřebovala nad Faerskými ostrovy získat tři body, aby se ještě před svého soupeře dostala aspoň na třetí příčku v tabulce, avšak vyrovnaný souboj nakonec vyrezultoval v konečnou remízu. Obě branky utkání padly na samotném začátku utkání. Hosty poslal do vedení René Joensen, za domácí ovšem ihned srovnal Juan Carlos Corbalan.

Oba týmy ani v jednom z předchozích pěti případů neudržely čisté konto a nepodařilo se jim to ani napošesté. Domácí ovšem byli v defenzívě v kontextu Ligy národů horší než jejich protivník, více jak čtrnáct inkasovaných branek v nově vytvořené soutěži zaznamenaly už jen San Marino, Gibraltar a Litva. Hosté nakonec obdrželi celkově branek deset.

Celek ze severní Evropy se ujal vedení už ve 3. minutě. Sörensen z pravé strany poslal kroucený centr na zadní tyčku, kam si naběhl Joensen, a ten v krkolomné pozici hlavou přesně zacílil. Jen o pár desítek vteřin však Malta odpověděla. Mifsudovu střelu stačil ještě brankář Nielsen vychytat, ale na dorážku Corbalana už nestačil.

Obě mužstva si ještě vytvořila nějaké příležitosti na to, aby výhru strhla na svou stranu, skóre se už ovšem kupředu nepohnulo. Ve 36. minutě selhal v dobré pozici Vatnhamar, hostující záložník totiž hlavou o kousek minul kýžené zařízení. Na druhé straně mohl skórovat v 50. minutě Corbalan, ovšem svou hlavičkou nasměroval balón jen do břevna.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele