Liga národů UEFA - Liga národů 2018/2019

Liga D - skupina 3, 4. kolo
14.10.2018 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Faerské ostrovy - Kosovo 1:1

Tým Faerských ostrovů doma dokázal remizovat s o něco favorizovanějším Kosovem 1:1 a zůstává na třetím místě. Naopak balkánský celek udržel vedení ve skupině, byť Ázerbájdžán je vzdálen jen na dva body. Jako první se na stadionu v Tórshavnu prosadili hosté, jmenovitě Rašica, ale za domácí srovnal Joensen.

Utkání zrovna dvakrát atraktivní nebylo, ovšem mělo svou důležitost a podle toho to na hrací ploše vypadalo. Kosovo mělo územní převahu, ale co se například střelby týče, zde byli aktivnější domácí.

Do vedení šli po rychlé brance hosté. Milot Rašica vůbec nic nevymýšlel a po krátké kombinaci zhruba 25 metrů od pokutového území napálil odražený balón směrem na branku Nielsena a ten byl absolutně bez šance! Domácí mohli odpovědět ve 38. minutě, kdy se k hlavičce propracoval Joensen a Ujkani musel skokem vyrazit na rohový kop. Každopádně Faeřané přeci jenom ožili a krátce po změně stran zaslouženě vyrovnali na 1:1. Hansson poslal do šestnáctky lehký centr, který René Joenssen okamžitě z první napálil do sítě.

Čtvrthodinu před koncem lapil do náruče pokus Hanssona pozorný Ujkani a i když byli Fařeané pilnější ve střelbě, více času strávili s balónem kosovští hráči. V 87. minutě byl Ujkani na přední tyči znovu připraven a Olsenovu štiplavou střelu vyrazil. Vítězná branka tedy nepadla, oba celky si tak připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele