37. kolo
28.05.2023 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jordi Masip (© AFP)

Almería remizovala s Valladolidem, boj o záchranu stále napínavý

Nic neřešící remíza 0:0 se zrodila na stadionu Mediterráneos, který je domovinou týmu UD Almería. Devadesát minut nestačilo oběma aktérům na vstřelení branky, a boj o záchranu tak bude pokračovat do posledního kola.

Almería měla první velkou šanci v 18. minutě, ale Embarba z dobré pozice branku přestřelil. I další minuty pak patřily domácím, Lázaro sám před brankou nevyzrál na skvělého Masipa. V prvním poločase měli domácí ještě jednu loženku - nejprve Masip vychytal hlavičku Lázara a poté, co akce ještě pokračovala, přestřelil hostující svatyni Ely.

Valladolid toho v prvním poločase moc neukázal a zahrozil až po změně stran. V 50. minutě napřáhl Machís, jeho přízemní střelu každopádně vyrazil pozorný Martínez. Hlavním smolařem zápasu byl jistě Lázaro, kterému to tam zkrátka nepadalo ani po změně stran, vždyť jeho další ránu tentokrát zastavila tyč! Na delší dobu to pak byla poslední velká příležitost, protože s přibývajícím koncem nechtěla ani jedna strana riskovat porážku.

Zisk bodu dává větší šanci na záchranu domácímu výběru, nicméně bodové rozestupy mezi jednotlivými adepty jsou obecně i po tomto kole nesmírně těsné.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele