14. kolo
09.11.2022 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Leo Baptistao (© AFP)

Domácí Almería slaví těsnou výhru nad Getafe

Almería má další body, dnes večer si totiž doma poradila s Getafe. Za výhru vděčí jednak čistému kontu a jednak střelci jediné branky, kterým se ve 27. minutě stal Léo Baptistão.

Almería chtěla setřást poslední prohru s Barcelonou a dnes počítala s výhodou domácího prostředí. Getafe navíc hraje jako na horské dráze a dnes se mohlo stát cokoli. Od prvních minut jsme viděli několik osobních střetů, primárně po sobě dost nevybíravě šli domácí stoper Ely a hostující útočník Ünal. Jinak bylo zajímavé, že se obě jedenáctky nepokoušely o příliš častou střelbu. Avšak první pokus na bránu skončil gólem.

Psala se 27. minuta, když se trochu překvapivě ujala vedení domácí Almería. Po rohovém kopu na přední tyč se do vzduchu pověsil zkušený kanonýr Léo Baptistão a přesnou hlavičkou nedal brankáři Soriovi šanci zasáhnout. A to bylo na dlouhý čas všechno.

Druhou půli začalo aktivněji Getafe, ale byl to spíš optický tlak, bez větších šancí. Sudí musel čelit domácímu náporu kvůli možné penaltě, ale nepovolil. Pak si Almería sama zkomplikovala situaci, když se po druhé žluté kartě nechal vyloučit obránce Ely. Getafe sice docílilo vyrovnání, jenže Ünal byl v době zakončení v jasném ofsajdu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele