13. kolo
05.11.2022 16:15 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Real Valladolid (© AFP)

Valladolid přetlačil poslední Elche

Důležité tři body do tabulky získal Real Valladolid, když zdolal těsným výsledkem 2:1 poslední Elche. Domácí udeřili před koncem prvního poločasu a na začátku druhé půle. Hosté zvládli snížit, ale na body nedosáhli.

Souboj Valladolidu s Elche možná nepatřil mezi hlavní taháky kola, nicméně nabídl celkem slušnou podívanou. Oba celky vstoupily do utkání aktivně a výsledkem byly zahozené šance na obou stranách. Již ve druhé minutě fantasticky vychytal Gonzala Platu brankář Badía. Další možnost zahodil Valladolid ve 41. minutě, když Leónovu hlavičku vyškrábl Badía nad břevno.

Převaha domácích trvala a nakonec i vedla k vedoucímu gólu. Balón napříč vápnem doputoval k nohám Javiera Sáncheze a ten přízemní střelou otevřel střelecký účet.

Elche muselo dotahovat, ale začátek druhého dějství taktéž nezvládlo a Valladolid odskočil na rozdíl dvou branek. Plata opět odvedl skvělou práci a tentokrát jeho pobídku dopravil do sítě Roque Mesa.

Valladolid mohl vzápětí utkání definitivně rozhodnout třetí brankou, jenomže jak Plata, tak i Mesa nepřekonali pozorného Badíu. Elche si moc šancí nevypracovalo, přesto dokázalo utkání zdramatizovat kontaktní brankou. Z hranice šestnáctky se opřel do balónu Josan a Masip na to nedokázal zareagovat. Domácí ještě čekaly krušné chvíle, protože Elche cítilo šanci na bodový zisk, ale jakkoliv se snažili, Valladolid už si vedení vzít nenechal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele