24. kolo
03.03.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fali byl odvezen na nosítkách (© AFP)

Real Sociedad zaváhal, Cádiz slaví bod

Real Sociedad se rozešel s Cádizem bez branek, i když šancí ke skórování měl několik. V páteční předehrávce si ale hlavní roli uzmul brankář Ledesma.

Pokusy o zastavení ligy nebo aspoň rematch toho "prokletého" zápasu s Elche zatím Cádizu nevychází, takže se musí soustředit na aktuální program. A ten ho dnes večer v předehrávce LaLigy nepostavil proti právě snadnému soupeři. La Real doma hájil skvělou třetí příčku v LaLize a doufal v jasné tři body, protože hosty převyšoval snad ve všech myšlených kategoriích.

Hostujícího brankáře Ledesmu taky hned na začátku vyzkoušel šikovný křídelník Takefusa Kubo, který dokonce tvrdě vypálil. Ledesma ale jeho projektil viděl z dálky a měl tedy dost času na reakci. Cádizu se ale jinak dařilo držet La Real na uzdě a moc blízko ke svému brankáři jej nepouštěl. Dlouho se La Realu nedařilo dostat soupeře pod tlak, snad až ke konci první půle se k tvrdé ráně odhodlal Brais Méndez. Ledesma si ale poradil i s jeho zakončením a dál držel pro outsidera bezbrankový stav.

Cádiz mohl po změně stran dokonce jít do vedení, jenže Roger Martí po obejití brankáře nedokázal zakončit přesně. Real Sociedad odolával jeho pokusům a naopak měl k dispozici zajímavou standardní situaci, kterou ale proměnit nedokázal!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele