16. kolo
07.01.2023 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Mallorky (© AFP)

Mallorca v nastavení rozhodla o výhře nad Valladolidem

Už to vypadalo, že utkání skončí vzácnou remízou. Bylo by to poprvé od roku 2008, co by si oba celky rozdělily body, jenomže v nastavení byl proti Abdón Prats a jeho gólová hlavička. Mallorca tak dala zapomenout na nepovedený zápas s Getafe a vrátila se na vítěznou vlnu.

Nebyl to kdovíjak záživný fotbal. Devadesát minut přineslo jen pár zajímavých okamžiků, z toho nejdůležitější byla vítězná branka v nastavení.

První poločas byl na šance hodně chudý. Hned na začátku se sice Rodriguez i s trochou štěstí dostal za obranu, ale balón poslal vedle hostující branky. To byla největší příležitosti na hodně dlouho. Příliš zlepšení nepřinesl ani druhý poločas, byť v 63. minutě zvedl diváky ze sedadel Kika Pérez, který orazítkoval břevno! Později musel Valladolid této tutovky hodně litovat.

Zdálo se, že Valladolid postupně přebírá iniciativu, ovšem žádnou další možnost si nevytvořil, a naopak v závěru inkasoval. Ve čtvrté minutě nastavení hosté neuhlídali standardní situaci a Abdón Prats po skvělém centru, který produkoval Lee, rozhodl. Bermellones se díky tomu posunuli na desátou příčku tabulky, Valladolid je patnáctý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opět si nechám poradit od dodavatele dat pro naši jedničku. Ví více, než já. Např. která baletka si to s kterou užívala, kdy to skončilo atd. I tohle je pro vypsání kurzu duležité.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele