38. kolo
04.06.2023 18:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Mallorcy (© AFP)

"Piráti" se loučí výhrou, všechny tři branky vsítili po změně stran

Vallecano mělo ještě před posledním kolem jakous takous šanci na účast v pohárech, potřebovalo ale nutně zvítězit na hřišti Mallorcy a navíc doufat v souhru příznivých výsledků. Už první úkol se ale hrubě nevyvedl, celek z předměstí Madridu tahal většinu utkání za kratší konec a z Visit Mallorca Estadi si odváží porážku 0:3. Za domácí se prosadili Muriqi, Copete a Ángel Rodríguez.

První šanci utkání přinesla třináctá minuta, Morales poslal parádní pas za obranu na Daniho Rodrígueze, ten si ale se zakončením neporadil a vysoko přestřelil. V první půli pak už diváci na gól čekali marně, dočkali se ale hned těsně po pauze.

A postaral se o něj kdo jiný než kosovský ostrostřelec Muriqi. Ten si osamocen našel místo před bránou a když na něj následně adresoval přihrávku Daniho Rodríguez, neměl už se zakončením do odkryté klece sebemenší problém.

Další zářez na pažbu si na straně domácích připsal v jednasedmdesáté minutě po rohovém kopu Copete. Kang-in Lee poslal do vápna nadýchaný centr, na který si zde nejvýše naskočil právě třiadvacetiletý španělský obránce a hlavou jej poslal na zadní tyč mimo dosah brankáře Stoleho Dimitrievskiho.

V pětaosmdesáté minutě pak do hry na chvíli na straně hostí naskočil jednačtyřicetiletý náhradní brankář Diego Lopéz, který končil kariéru. I jemu však pokazili domácí čisté konto velmi záhy, ve třetí minutě nastavení se do otevřené obrany vřítil Ángel Rodríguez a stanovil konečné skóre utkání 3:0.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele