9. kolo
14.10.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Luis Milla a Oscar Trejo (© AFP)

Vallecano remizovalo v předehrávce s Getafe 0:0

Ani jednoho gólu se nedočkali diváci ve Vallecanu. Místní Rayo sehrálo s Getafe vyrovnanou partii a ani jedna strana nebyla schopná utkání rozhodnout. Vallecano k tomu mělo dokonce i pokutový kop, ale Óscar Trejo selhal a střelou k tyči nechal vyniknout brankáře Soríu.

Domácí celek byl v úvodu zápasu o trochu aktivnější a už ve 4. minutě zradilo zpracování Camellu. Z velké dálky zase zkoušel střílet Aleňa a Dimitrievski si s jeho pokusem poradil. Brankář Vallecana šel ještě jednou do akce ve 26. minutě, v dosud největší příležitosti Getafe. Nemanja Maksimović se pověsil do vzduchu a Dimitriewski byl nucen vyškrábnout balón na rohový kop. Celkově nebylo tempo zápasu moc dobré a šancí bylo jen po málu. Před koncem poločasu mělo Rayo volný přímý kop z ideální vzdálenosti, nicméně zeď přizvedla střelu Lejeuneho hodně nad.

Nejdůležitější moment celého zápasu přišel až po změně stran. Palazónovu střelu zastavil rukou Dakonam a sudí nařídil pokutový kop. Óscar Trejo však zvolil stranu, kam se natáhl Soría a penaltu zahodil.

Ještě jedno zklamání si "užili" domácí fanoušci v 72. minutě, kdy Radamel Falcao dostal balón do sítě z lehkého ofsajdu, takže branka neplatila. Ve zbývajícím čase už se nic nestalo a to včetně pětiminutového nastavení. Duel tak skončil nezáživným výsledkem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele