3. kolo
28.08.2022 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Coliseum Alfonso Perez (© AFP)

Getafe má první bod, získalo ho doma proti Villarrealu

První bod v nové sezoně získali fotbalisté Getafe. V domácím zápase s Villarrealem remizovali 0:0. Šancí nebylo mnoho, přesto došlo na zajímavé okamžiky. V nastavení se dokonce zkoumala penaltová situace, ale VAR penaltu nepotvrdil.

Co se týče brankových příležitostí, nebyl první poločas divákům nakloněn. Villarreal nepředvedl směrem dopředu takřka nic s výjimkou jediné situace. Ve 41. minutě vypálil José Luis Morales a brankář Soria fantasticky vyrazil. Getafe se přesvědčilo, že stačí chvilka nepozornosti a může být zle. V závěru prvního poločasu hrála Žlutá ponorka to, co si představovala, nicméně se stavem 0:0 se nic nezměnilo.

Každopádně Villarreal pokračoval v aktivitě i po změně stran, ale velké příležitosti se naskytly až v závěrečné čtvrthodině. V 75. minutě měli domácí k dispozici volný přímý kop z ideální pozice a Mauro Arambarri jen těsně minul tyčku. Byla to největší příležitost Getafe v utkání. Tři minuty před koncem zazdil velkou šanci Villarreal. Samuel Chukwueze dostal balón na malé vápno a zakončil, jenže na zemi se natáhl výtečný Soria.

Utkání směřovalo do nerozhodného konce a nic na to nezměnil ani nastavený čas. Getafe si ale muselo oddychnout, protože v sedmé minutě nastavení odpískal sudí pokutový kop pro Žlutou ponorku. Celou situaci však kontroloval VAR a ten penaltu neposvětil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šifra-NK.

Reagovat
smazaný uživatel

OK.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele