31. kolo
26.04.2023 19:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Almeríe (© AFP)

Záchranářský souboj opanovala Almería

Almería dokázala poprvé v letošní sezóně zvítězit na hřišti soupeře, podařilo se jí to proti Getafe. Dokázala se tak vyšvihnout na patnácté místo. Skóre utkání otevřel Suárez, v nastaveném čase prvního poločasu byl pak vyloučen domácí Djene. Luis Suárez pak v druhé půli přidal svou druhou trefu a protože v jednasedmdesáté minutě už pouze snížil Mayoral, dokázala Almería uzmout veledůležité tři body.

Už sedmá minuta přinesla první změnu skóre, za Rojiblancos se ve vápně nádherně uvolnil Suárez a ještě lepší ranou pod horní tyčku nedal nejmenší šanci brankáři Soriovi, který se po ní natahoval marně.

Další obrovský problém pro Getafe pak způsobil Suárez těsně před poločasovou přestávkou, kdy se řítil sám na bránu. Djenemu pak nezbylo nic jiného, než zatáhnout za ruční brzdu a prohlédnout si pěkně zblízka červenou kartu.

A do třetice Suárez, tentokrát opět gólový. V osmapadesáté minutě centroval před bránu Centelés a míč si ve vápně našel přesně pětadvacetiletý Kolumbijec, který už neměl problém s tím, uklidit jej do branky.

Jednasedmdesátá minuta znamenala pro Azulones snížení. Ünal posunul na levou stranu na Porta, který zvedl hlavu a přihrál do skvělé pozice Mayoralovi. Ten si se situací poradil a střelu umístil někam k levé tyči Martínezovy svatyně.

Šanci na srovnání měl pak těsně před koncem domácí stoper Alderte, jeho zakončení ale mířilo těsně nad branku. Almería tak zvítězila 2:1.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele