14. kolo
09.11.2022 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Villarrealu (© AFP)

Lecomteho vlastní gól rozhodl o výhře Villarrealu nad Espanyolem

Na dostřel evropským pohárům zůstává Villarreal. Žlutá ponorka zvládla nesmírně těžké utkání na Espanyolu, které rozhodla jediná branka. O ni se v 65. minutě postaral do vlastní sítě brankář Benjamin Lecomte, ovšem velký podíl na tom všem měl zakončující Dani Parejo.

Villarreal začal v Katalánsku aktivně a po čtvrthodině hry vychytal Lecomte v dobré šanci Pinu. Zahanbit se nenechal ani Espanyol, ale oběma celkům scházela větší kvalita ve finální fázi. Tak jako tak remíza 0:0 průběhu utkání neslušela.

Do druhého poločasu se vstupovalo beze změn a bohužel tempo hry trochu opadlo. Jediná branka zápasu nakonec padla v 65. minutě a "zařídil" ji vlastním gólem Benjamin Leomte. Hostující hráči nejprve orazítkovali vzdálenější tyč a poté, co se balón odrazil zpátky, zakončoval z ostrého úhlu Dani Parejo, načež si Lecomte srazil kulatý nesmysl do vlastní branky.

Vedoucí gól měl hru rozpohybovat a přeci jen vyvinout větší iniciativu ze strany domácích. Deset minut před koncem si Espanyol vytvořil dobrou možnost a Bareho nebezpečnou střelu vyrazil Rulli. V 87. minutě šel brankář Villarrealu znovu do akce a tentokrát pohotově zareagoval na Calerův pokus. Snaha Espanyolu o vyrovnání vyšla vniveč. Hosté přečkali i čtyřminutový nastavený čas a z Katalánska vezou plný počet bodů. Na druhé straně Espanyol zůstává v sestupovém ohrožení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pospovič

Nedokáže, Villareal hraje největší sračku v Evropě. Sázejte baráky na Espanyol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele