20. kolo
04.02.2023 14:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Potyčka Pierra Gabriela a Abdeho Ezzalzouliho (© AFP)

Espanyol remizoval s Osasunou

Dvě červené karty a dva góly, to všechno bylo k vidění odpoledne na RCDE Stadium v Barceloně. Espanyol sice inkasoval do šaten branku na 0:1, ale ve druhém poločase srovnal stav a tím si zajistil alespoň jeden bod.

Espanyol toužil v domácím prostředí získat všechny body, ovšem Osasuna nebyla snadným soustem. To se potvrdilo hned v 8. minutě při velké šanci Ezzalzouliho, kterou Aítor Fernández nohama vyrazil. I na druhé straně přišla velká gólovka a na přední tyči hlavičkoval do brankové konstrukce Javi Puado.

Utkání však teprve nabíralo na obrátkách a před koncem prvního poločasu se děly věci. Nejprve využil Ávilova špatného doteku s balónem vedoucí brankou Ante Budimir a po něm rozdal sudí Gil rovnou dvě červené karty, a to po jedné na obou stranách. Bylo to správné rozhodnutí, protože vzájemná potyčka Pierra-Gabriela s Ezzalzoulim si nic jiného nezasloužila.

Každopádně s prvním poločasem byli spokojenější hosté a před Espanyolem stáhl nelehký úkol vyrovnat, potažmo strhnout výsledek na svoji stranu. První premisa se podařila. Přízemní střela Martina Braithwaita se sice neujala i díky zákroku Fernándeze, ovšem o chvíli později předvedl dánský útočník důraz v šestnáctce a doklepnutím zařídil remízu.

I když do konce utkání ještě zbývala spousta času, ani jedna strana se na rozhodnutí nezmohla. Utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele