25. kolo
11.03.2023 18:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Iago Aspas (© AFP)

Celta Vigo překvapila Rayo třemi zásahy

Celta neměla s Rayem Vallecano žádné slitování a hosté znovu zaváhali výrazným způsobem. Celta jim totiž na domácí půdě vstřelila hned tři branky, respektive dvě měl na svědomí tahoun Iago Aspas a jednu branku si hosté vstřelili sami.

Na domácí ekipě bylo hned od začátku jasně vidět, že dnes si půjde pro všechny tři body. Neuplynuly ani dvě minuty, když si Iago Aspas naběhl do vápna soupeře a levačkou vypálil. Tyč Dimitrievskiho brány minul jen o pár čísel. Hodně aktivně si počínal i někdejší talent z Barcelony nebo AS Řím Carles Pérez, jenže ani ten dnes neměl zrovna přesně seřízená mířidla.

A v tomhle duchu uplynul prakticky celý první poločas. Bez výraznějších šancí na jedné nebo druhé straně, bez branek a jen se třemi žlutými kartami, které aspoň trochu symbolizovaly napětí. Málokdo tedy mohl tušit, co se strhne po změně stran. Z druhé půle ale uplynulo jen pět minut, když se Javier Galán prodral rychle až k vápnu a v něm oslovil Iaga Aspase. Na jeho pohotovou ránu neměl brankář Dimitrievski šanci reagovat a kapituloval.

A rozhodně ne naposledy. Za necelé tři minuty totiž Celta podnikla další rychlý brejk, jehož výsledkem bylo to, že si míč do vlastní brány pod nátlakem srazil Pathé Ciss! Sudí sice nejdřív branku neuznali a zkoumali ji na videu, ale to jim potvrdilo její platnost.

Rayo Vallecano, notně překvapené probíhajícím vývojem, se snažilo s výsledkem ještě něco udělat, ale nedařilo se mu dnes prakticky nic. Naopak Celta přidala k radosti svých příznivců ještě jeden zásah. Čtyři minuty před koncem hosté chybovali v rozehrávce, toho si všiml pozorný veterán Iago Aspas a krásným lobem přehodil hostujícího brankáře!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele