10. kolo
20.10.2022 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Ante Budimir (© AFP)

Osasuna přetlačila Espanyol gólem Budimira

Ante Budimir se stal hrdinou zápasu mezi Osasnou a Espanyolem. Domácí zvítězili po jediné brance chorvatského útočníka a napravili tak předchozí dvě domácí zaváhání. Osasuna zároveň zvítězila poprvé od 12. září.

Utkání bylo zejména v úvodu z obou stran opatrné a i když Osasuna držela častěji balón, do žádných větších možností se nedostávala. Stejně byl na tom i Espanyol. Po půlhodině hry se hosté dostali do slibné šance a Aleix Vidal dokonce vstřelil gól, jenomže všemu předcházel asi metrový ofsajd. Až těsně před koncem poločasu přišla první velká gólovka a na svědomí jí měl Espanyol. Na Darderův centr si naskočil Cabrera a jeho hlavičku zády k brance fantasticky vychytal Fernández.

Jediný gól utkání padl až po změně stran, přesněji v 55. minutě. Po nakrátko rozehraném rohu následoval centr a nekompromisní hlavička Anteho Budimira skončila v síti. Espanyol měl na kopačce odpověď čtvrthodinu před koncem, jenže ránu Joselua zneškodnil Fernández. Vzápětí selhal v tutovce i Vinícius Costa.

Gól už nepadl ani na straně domácích, přestože David García hlavou orazítkoval tyč. Osasuna nejtěsnější vedení uhájila a po čtyřech zápasech LaLigy naplno bodovala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele