2. kolo
21.08.2022 19:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Villarreal slaví první gól (© AFP)

Villarreal vyloupil Madrid, Atlético inkasovalo dvakrát

Atlético stoprocentní nebude, Villarreal ale ano. Dnes se mu totiž povedlo vyloupit Madrid a díky trefám Yeremiho Piny s Gerardem Morenem bere tři body!

Atlético doma uvítalo Villarreal a chtělo zůstat stoprocentní. I Žlutá ponorka ale první kolo zvládla parádně a nasázela soupeři taky tři branky. Hlavní hvězdou momentálního Atlética je poněkud překvapivě Álvaro Morata, který pálí ostrými a hodně pracuje pro tým. Vidět byl i v prvních minutách utkání. Dokonce se mu už v první minutě povedlo málem překonat brankáře Rulliho, který vytasil na poslední chvíli skvělý zákrok. Sudí pak ale stejně signalizoval ofsajd.

Pak ale otěže utkání převzal Villarreal a nikomu je nedal. V deváté minutě si vzal míč po Capouého nahrávce Yeremi a krásnou ranou napálil místo těsně vedle tyče. Krátce poté musel skvělý Jan Oblak likvidovat ránu Lo Celsa, která měla taky gólové parametry. Oblak byl v těchto momentech pod velkým tlakem a překvapivě se o něj staral zejména primárně defenzivní záložník Capoué. Jeho rány brankáře Atlética musely hodně štípat.

Po třiceti minutách už ani Oblak nestačil a Gerard Moreno dostal míč po dlouhém pasu a několika neobratných pohybech konečně do sítě. Jenže Simeoneho tým zachránil VAR, který poukázal na ruku, kterou Moreno při zpracování zahrál, takže gól uznán nebyl. První půle rozhodně vyzněla pro hosty a Atlético se muselo hodně zamyslet, jak dál.

Zdálo se, že po změně stran přišlo na recept, protože zrychlilo předfinální fázi a z toho rezultovaly šance Carrasca s Félixem. S oběma si ale nakonec poradila pozorná obrana Villarrealu. Dvacet minut před koncem pak ostrý pas před bránu tečoval nebezpečně Matheus Cunha a brankář Rulli se štěstím balon odvracel mimo.

O pouhé dvě minuty ale domácí fandy spláchla ledová sprcha. Už se zdálo, že Atlético míč odvrátilo, jenže ten se centrem před bránu dostal rychle zpátky. Na nahrávku do vápna si naběhl Yeremi Pino a poslal míč naprosto přesně ke vzdálenější tyči! V samém závěru ještě dostal domácí obránce Molina červenou kartu. A definitivu přidal na výhru Villarrealu Gerard Moreno, který díky asistenci Pedrazy dopravil míč do sítě podruhé.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com, goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3,61-3,44. Jeden z těch 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se opisovač pěkně potit 3,63-3,43 .

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné. Tento týden patří sázkovkám. Znovu se ptám , kdo a odkud centrálně řídí tento zkurwený, zavšivený bordel???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele