13. kolo
07.11.2021 14:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal slaví jediný gól (© AFP)

Villarreal konečně znovu vyhrál. Getafe padlo po gólu Triguerose

Villarreal navázal na vítězné utkání z Ligy mistrů a dobrou formu si přenesl i do LaLigy. V ní porazil nejtěsnějším možným rozdílem Getafe, jehož strádání prodloužila jediná přesná trefa. O ni se už v 10. minutě postaral Manuel Trigueros.

Celkově se první půle moc nepovedla ani jednomu z týmů, ale Villarreal byl přeci jen lepší. Prakticky celé utkání se odehrálo pod jeho patronátem a Getafe se jen marně snažilo vymyslet něco, co by brankáře Rulliho udrželo v provozní teplotě. Jeho protějšek, David Soria, si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemohl. Kapituloval vlastně velmi brzo.

Z utkání odkrojila časomíra jen deset minut, když dlouhý pas Pervise Estupiñána prolétl z levé strany až do vápna, kam si naběhl Manuel Trigueros. Pro nehlídaného hráče nebylo větším problémem z první uklidit míč za Soriova záda!

Další šanci si domácí Žlutá ponorka vytvořila ve 21. minutě. Útočník Paco Alcácer si naběhl na průnikovou nahrávku do vápna, jenže perfektně vyběhnuvšího Soriu nepřekonal. To se mu povedlo tři minuty před koncem první půle, kdy po skvělém pasu zvýšil vedení, jenže VAR odhalil jeho těsný ofsajd!

Getafe si jedinou svou šanci vytvořilo v 72. minutě, kdy si do vápna naběhl Jaime Mata a zkusil překvapit Rulliho střelou z úhlu, ale to se mu nepovedlo. Rulli jeho ránu vyrazil nohou. Poslední velkou příležitost ke změně skóre si připravili domácí, jenže Dia v 84. minutě po otočce pálil jen do tyče!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele