23. kolo
06.02.2022 14:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Souboj ze zápasu Valencia-Real Sociedad (© AFP)

Mužstva Valencie a Realu Sociedad gól vstřelit nedokázala

Valencia se s Realem Sociedad rozešla bez branek, byť několik šancí jsme dnes odpoledne viděli na obou stranách. To nejpotřebnější koření fotbalu, góly, ale nedokázal dát ani jeden tým.

La Real chtěl odčinit pohárový výprask od Betisu, který ho stál kromě dobré nálady taky další účast v Copa del Rey. Valencia si s nepochybně snazším soupeřem, Cádizem, poradil bez potíží, ale zase napravoval smolné utkání s Atléticem z ligy. První minuty naznačovaly, že se dnes bude hrát hodně opatrně, s důrazem na to nedostat gól. Větší šanci jsme viděli až po pětadvaceti minutách, kdy se na centrovaný míč pověsil do vzduchu obránce Le Normand a hlavičkoval těsně vedle.

Tenhle zkušený bek si uměl poradit i před vlastní bránou, když likvidoval šanci útočníka Maxiho Gómeze. Před brankáře Álexe Remira směřoval taky ostrý centr od Gila, hráče, který ve Valencii hostuje z Tottenhamu. Jeho pobídka nepostrádala ani přesnost, ani razanci, jenže našla jen hlavu obránce Diega Rica.

Valencia potřebovala zabrat a proto byl do hry po změně stran vyslán Carlos Soler, jenž vystřídal mladičkého obránce Mosqueru (mimochodem velmi zajímavý produkt valencijské juniorky, ročník 2004!).

Větší šanci nabídl zápas v 66. minutě, kdy si střídající Soler naběhl na průnikovou nahrávku a zkusil obstřelit brankáře Remira, který však perfektně vytáhl jeho míč mimo. Na opačné straně nepochodil ani Portu, který pár minut před koncem jen těsně minul břevno domácí brány!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele