19. kolo
31.12.2021 16:15 CET
1 : 2
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Raúl de Tomás (© AFP)

Valencia padla, proti Espanyolu naprosto nezvládla závěr

Valencia nad svým soupeřem ještě deset minut před koncem utkání vedla, ale závěr zápasu jí naprosto nevyšel. Během pěti minut se prosadilo duo De Tomás a Puado. Hostujícímu Espanyolu ale k obratu hodně pomohla penalta a vyloučení domácího Dura.

Netopýři měli v dnešním utkání, které se vměstnalo do 19. kola jako jeho předehrávka, docela dost smůly. Už po devíti minutách si centr od Solera našel Hugo Duro a hlavou trefil jen tyč! Mladý útočník Duro byl obecně hodně aktivním hráčem a jeho střely musel brankář Diego López řešit poměrně často.

Vždy si ale věděl rady. Espanyol se naopak v první půli střelecky i herně dost trápil a obránci Valencie byli prakticky bez práce. Po změně stran to málem napravil Raúl de Tomás, který dostal míč do uličky mezi beky, jenže před brankářem Cillessenem přestřelil.

Pět minut po změně stran však hostí inkasovali. První centr ze strany ještě jejich obrana dokázala odvrátit, ale následoval druhý pokus a na ten si naskočil urostlý stoper Omar Alderete - 1:0 pro Los Che.

Hostující tým se dlouho nemohl probrat. Povedlo se mu to aspoň v náznaku až dvacet minut před koncem. Střídající Puado však z voleje pálil těsně vedle tyče.

Jenže Valencia dnes neslavila ani bod. Nejprve osm minut před koncem fauloval vracející se Duro ve vápně pronikajícího Carrerase a sudí kromě vyloučení Dura pískal penaltu. Tu s velkým štěstím proměnil Raúl de Tomás a srovnal. A to nebylo všechno. Na další povedený centr ze strany si totiž v 88. minutě naskočil střídající Javi Puado a přesnou hlavičkou nedal Cillessenovi šanci zasáhnout!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
REPLIKATOR

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele