29. kolo
20.03.2022 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla znovu remizovala, bod si z Andalusie odváží Real Sociedad

Fotbalisté Sevilly remizovali po třetí v řadě a jejich šance na titul opět klesly. Real Sociedad měl na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána větší převahu i si vytvořil více šancí, ale stejně jako domácí vyšel střelecky naprázdno.

Oba celky sice vyznávají ofenzivní styl, ale tentokrát to vůbec nebylo znát. Sevilla dokonce ani jednou nevystřelila na branku, zatímco Real Sociedad vyprodukoval jen dvě přesnější střely. Do utkání vstoupil aktivněji Real, ale brankář Bono nemusel ani jednou zasahovat. Platilo to i na druhé straně a dalekonosný pokus Martiala skončil vysoko nad. Výrazně blíže gólu byl ve 39. minutě Sörloth, který se dostal do stoprocentní šance a z malého vápna trefil jen ležícího spoluhráče!

Julen Lopetegui i Imanol Alguacil sáhli o přestávce ke střídání, ale vyrovnaná partie pokračovala. Sevilla postupem času zvýšila tlak, ale pořád to bylo málo. Po hodině hry měli Baskové další šance a nejprve Portu trefil tyč a po něm Silva střílel z hranice vápna do středu branky, kde zasáhl Bono.

Sevilla se musela často bránit a pumelenice Januzaje skončila po teči vedle! Brankou neskončila ani hlavička Davida Silvy či Lamelova technická střela, která zapadla těsně vedle tyče. Diváci na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána čekali na branku marně a duel Sevilly s Realem Sociedad skončil bezbrankovou remízou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele