32. kolo
15.04.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Mikel Merino (© AFP)

Real Sociedad si v napínavém klání jen rozdělil body s Betisem

Ono by se mohlo zdát, že při stavu nula nula se dnes v Baskicku nic moc nedělo, ale opak byl pravdou. Real Sociedad i Real Betis se snažily zavděčit svým fanouškům a za celé utkání si oba týmy vytvořily několik zajímavých šancí.

Jako první si ji vytvořili domácí. Pouhých šest minut stačilo Alexanderu Isakovi na to, aby si naběhl do vápna a díky rychlé kličce využil času, který mu obrana Realu Betis dala. Mladý Švéd nemířil špatně, ale asi nedostatečně počítal s reflexy brankáře Claudia Brava. Po pár dalších minutách se domácí už už radovali, když ránu od Davida Silvy tečoval do sítě pozorný Zubimendi, jenže ten si nepohlídal ofsajd a gól tak platit nemohl.

La Real v těchto fázích hry jasně přetlačil svého soupeře a nejnebezpečnějším hráčem domácích byl Alexander Isak. Jeho rychlost dělala zadákům Béticos velké potíže a vidět to bylo i ve dvacáté minutě. Další rychlý brejk domácích zakončoval v samostatném náběhu, jenže jeho lob přehodil jak brankáře Brava, tak i jeho bránu.

Na opačné straně pálil Carvalho z dobré pozice mimo a první půli uzavřel Isak pohotovou ranou jen do brankáře Brava. Vstup do druhé půle mohl znamenat vedení Realu Betis, jenže to by musel Guido Rodríguez pálit z voleje trochu přesněji. Canales zase po hodině hry pálil z přímého kopu jen těsně vedle tyče.

Levou tyč soupeřovy brány minul v závěru i Nabil Fekir, Le Normand na opačné straně hlavičkoval jen nad břevno a v nastavení se úplně zbytečně za další protesty nechal vyloučit David Silva.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,01- -3,57- 4,05 . Snad po sobě alespon bookmaker uklidil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele