3. kolo
28.08.2021 19:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Ander Barrenetxea (vpravo) (© AFP)

Real Sociedad těsně porazil Levante, rozhodl Barrenetxea

Real Sociedad si nechává doma všechny tři body! V utkání s Levante toho mnoho k vidění nebylo, tempo hry dost ospalé a šancí pomálu, ale nakonec se ve výsledku stejně hraje jen na góly. A La Real dal o jeden víc.

První zajímavou akci utkání měl na starosti hostující hráč Álex Cantero, který nahrával velmi dobře nabíhajícímu Bardhimu. Tomu nakonec scházel krok k zakončení. Cantero byl taky součástí další šance, tentokrát mu radost z gólu zákrokem na poslední chvíli sebral Le Normand.

To už se hrála 31. minuta a hned poté se málem dostali domácí hráči do vedení. Mikel Oyarzabal si naběhl mezi dvojici obránců a dostal se do zakončení, ale nakonec těsně přestřelil! Na opačné straně putoval do vápna La Realu zajímavý míč, který ale dvojice útočících hráčů minula.

Klíčový okamžik celého utkání, které vlastně rozhodl, se udál ve 42. minutě. Hosté už trochu ztratili koncentraci a nechali Davida Silvu odcentrovat. Ten si tak vyměnil míč s Anderem Barrenetxeou, jemuž zakončení do poloprázdné brány nedělalo potíže.

Druhý poločas byl snad ještě nudnější než ten první. Takže těch 7 700 diváků se muselo dost nudit. Zajímavější šance jsme se dočkali zničehonic až v 88. minutě. Na svědomí ji měl Adnan Januzaj, jemuž se špičkou kopačky povedlo ve vápně vysunout Navarra, který však pálil jen do tyče!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele