5. kolo
19.09.2021 18:30 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Alfonso Pedraza a Adri Embarba (© AFP)

Real Betis si ve čtyřgólovém thrilleru rozdělil body s Espanyolem

Tak tohle byl duel, který měl naprosto všechno. Góly, šance, karty, jedno vyloučení a mnoho dramat. Hostující Espanyol se poměrně brzy dostal do vedení, ale ještě v 90. minutě prohrával! Pomohlo mu i to, že domácí Betis dohrával tou dobou v oslabení a v sedmé minutě, poslední z nastavení, spasil hosty Cabrera.

Od prvních minut to bylo dramatické utkání. V páté minutě se Rodri opřel z hranice velkého vápna do odraženého míče, ale jeho projektil pouze orazítkoval tyč! Následně museli domácí řešit nepříjemnost, když se zranil obránce Victor Ruiz. Už po osmi minutách musel jít ze hry. Jeho absence se projevila už o dalších osm minut později, když De Tomás ve vápně vyzrál na svého soupeře a poslal na střed vápna zpětnou nahrávku. Na tu si naběhl Aleix Vidal a skóroval - 1:0.

Srovnat mohl mladíček Rodri, jenže pět minut před koncem první půle pálil jen do bližší tyče! Na gól jsme ale nemuseli čekat zas tak dlouho, protože o tři minuty později si na průnikovou nahrávku do vápna naběhl Willian José a ten už si v těchto situacích před brankářem ví rady.

Aby toho nebylo pro hosty málo, tak ve čtvrté minutě nastavení dostal Bellerín krásnou nahrávku do vápna, nabil za sebe Nabilu Fékirovi a ten technickou ranou překonal brankáře Diega Lópeze!

Stejný hráč hned po změně stran hledal a našel Canalese, jenže ten placírkou těsně přestřelil bránu. Delší dobu se nic podstatného nedělo, až v 78. minutě sudí César Soto Grado přehodnotil svůj verdikt a místo žluté karty udělil Germánu Pezzellovi za jeho faul rovnou červenou! Béticos byli oslabení a to se jim vymstilo. V osmé minutě nastavení totiž míč po závaru ve vápně skončil u dobíhajícího Leandra Cabrery, který silou propálil všechno před sebou!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele