15. kolo
27.11.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jordi Mboula, Mallorca (© AFP)

Utkání Mallorcy s Getafe skončilo 0:0

Podprůměrný fotbal a nakonec spravedlivá remíza 0:0 byla k vidění na Mallorce, kam v roli soupeře zavítalo madridské Getafe. Za devadesát minut došlo jen ke dvěma střelám na branku a o ty se výhradně postarali Bermellones.

Sledovat toto utkání bylo pro fanoušky téměř utrpením. K vidění bylo opravdu jen velmi málo příležitostí. Jednu měl po půlhodině Ramírez, nicméně střela mu vůbec nesedla a proskákala mimo tři tyče. Ve 44. minutě zase zakončoval na zadní tyči Olivera, ale případná radost by byla zbytečná - mával se ofsajd.

Mallorca i Getafe nedokázali najít úspěšný recept a i ve druhém dějství si počínali bezzubě. V 69. minutě, po velkém závaru neudržel balón v rukavicích Reina, ale střely Ünala a Aleni dokázali obránci zablokovat.

Čtvrthodinu před koncem se Getafe dožadovalo penalty za zákrok na Ünala, ale sudí v žádném případě nepískal. Utkání pomalu a jistě směřovalo do nerozhodného konce a i ti nejzarytější fanoušci zřejmě rezignovali, když v 87. minutě hlavičkoval nebezpečně těsně vedle Prats. Sudí ještě nastavil dlouhých pět minut, ale ani během nich kýžená branka nepadla. Mallorca je čtrnáctá, Getafe zůstává předposlední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele