3. kolo
27.08.2021 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Dani Rodríguez (© AFP)

Mallorca bere tři body, zajistil jí je Dani Rodríguez

Mallorca získala cenné tři body, které jí zaručila přesná rána Daniho Rodrígueze. Espanyol naopak selhal na obou stranách hřiště.

Mallorca zažila hodně povedený vstup do nového ročníku a před třetím kolem se pyšnila pátou pozicí se čtyřmi body na kontě. Ani Espanyol na tom ale nebyl nijak špatně. Domácí Mallorku táhl směrem dopředu mladý záložník Takefusa Kubo, který často vedl míč směrem k bráně a hledal nabíhající spoluhráče.

Jako třeba Fernanda Niña, kterého našel ve vápně v 17. minutě. Mladý střelec ale z úhlu pálil jen do brankáře Lópeze. Na druhé straně zase zasahoval brankář Reina po ráně De Tomáse. Spolupráce mezi Kubem a Niñem dnes fungovala na výbornou a ve 21. minutě musel López opět rychle na zem.

Ve 27. minutě už to ale Mallorce konečně vyšlo. Opět u toho byl útočník Niño, od nějž se míč dostal až k nohám Daniho Rodrígueze. Ten napálil balon nekompromisně k tyči - 1:0.

S další ránou přispěchal Kubo osobně a López krásným skokem jeho pokus odrazil. Po změně stran tempo hry trochu opadlo a Espanyol se až překvapivě málo tlačil do ofenzivy. Deset minut před koncem pálil Kubo opět mírně nad a v samém závěru se po faulu ve vápně nechal vyloučit hostující obránce Sergi Gómez.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele