28. kolo
12.03.2022 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Levante (© AFP)

Levante má z domácího zápasu s Espanyolem bod

Na kolik je remíza 1:1 s Espanyolem pro Levante ztrátou ukáže až závěr sezony, ve které domácí bojují o záchranu. Určitě mohlo být hůře, protože hosté vedli od 50. minuty zásluhou Puada, ale deset minut před koncem měl poslední slovo Góméz.

Levante chtělo naplno využít domácího prostředí a získat tři body, jenomže doplatilo a neproměňování příležitostí. Začátek byl podle not Granotes a v první dobré příležitosti prověřil Diega Lópeze De Frutos. Také Espanyol přispěchal se svým příspěvkem a rána Raúla de Tomáse postrádala větší přesnost.

V 19. minutě hosté zablokovali střelu Bardhiho a stejný hráč byl i u další možnosti Levante, ovšem jeho zpětná přihrávka prošla Pubillovi mezi nohama. Po půlhodině hry zase Diego López musel zasahovat po střele Rogera Martího. Největší nebezpečí hrozilo od hostů prostřednictvím De Tomáse a v jeho příležitosti ho na poslední chvíli odzbrojil Duarte.

První poločas branku nepřinesl, ovšem to se pět minut po přestávce změnilo. Darderova fantastická přihrávka do prostoru byla pobídkou pro Javiho Puada, kterou nepohrdl a přesnou koncovkou poslal Espanyol do vedení.

Levante se od této chvíle hnalo za vyrovnáním a mělo šance. Diego López fantastickým zákrokem vychytal De Frutose a na druhé straně zase Vilhena hlavičkoval do tyče! Hráčům Granotes se krátil čas, ale deset minut před koncem to přišlo. Franquescův centr zasáhl hlavou Dani Gómez a stav 1:1 se i přes další příležitosti až do konce utkání nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí favorit. Opisovač to jenom opsal a má v píííči.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele