11. kolo
28.10.2021 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Jorge Molina (© AFP)

Getafe přišlo o premiérovou výhru v nastavení

Už to vypadalo, že se Getafe konečně dočká a získá první vítězství v sezoně. Po gólu Ünala v prvním poločase dlouho nad Granadou vedlo, přečkalo penaltu a hubený náskok drželo ještě v nastavení. A právě tam o něj nakonec přišlo. V jeho sedmé minutě srovnal na konečných 1:1 Molina.

Getafe tak ani na jedenáctý pokus nevyhrálo a stále zůstává na posledním místě tabulky. Granada odstartovala utkání lépe a po třinácti minutách nebezpečně zakončoval v šestnáctce Machís. Branku ale netrefil. Místo toho šli do vedení hosté. Ve 37. minutě prodloužil balón do vápna Cabaca a Enes Ünal se do něho efektivně položil - 1:0 pro Getafe.

Granadě pochopitelně výsledek nevyhovoval, ale s výjimkou pokusu Machíse si žádnou další šanci nevytvořila. Trenér Martínez sáhl poprvé ke střídání v 57. minutě, ale ani poté se žádné další příležitosti z její strany nerodily.

Až čtvrthodinu před koncem měli Nazaríes ideální šanci vyrovnat. Maksimović zahrál nešťastně rukou a sudí odpískal pokutový kop. Luis Javiér Suárez však penaltu zahrál bídně. Branku hodně vysoko přestřelil a Getafe dál snilo o prvním vítězství v sezoně.

Granada měla i další velké šance. V 89. minutě trefila tyčku, přičemž Soria ještě na brankové čáře vytáhl výborný zákrok. Rezervní sudí nakonec nastavil dlouhých sedm minut a to bylo pro madridský celek smrtící. V poslední minutě nastavení si totiž naskočil na rohový kop Jorge Molina a vyrovnávací brankou na 1:1 výrazně prohloubil depresi Azulones.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele