30. kolo
02.04.2022 14:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Rozhodčí Antonio Mateu Lahoz (© AFP)

Getafe díky střídajícímu duu Mayoral - Villar porazilo Mallorku

Vedení Getafe si může opět gratulovat k tomu, že nedávno přivedlo z Itálie zpátky do Španělska Borju Mayorala. Odchovanec Realu Madrid totiž dnes opět gólem rozhodl utkání s Mallorkou, která zůstává až v sestupovém pásmu.

Na první pohled by se mohlo zdát, že jsme dnes byli svědky nějakého nezáživného duelu mezi dvěma týmy bojujícími o záchranu. Jenže tohle utkání v sobě skrývalo všechno, co si fotbalový fanoušek může přát. Pravda, první poločas ještě za moc nestál. V 18. minutě se málem jako první prosadil Enes Ünal, jehož standardka skončila těsně vedle tyče!

Po změně stran, kdy se na hřišti objevil Mayoral, už to ale byla z pohledu domácího Getafe pohádka. Především po hodině hry se udála zajímavá situace. Ünalovu ránu srazil Russo rukou a sudí nejprve nechal pokračovat ve hře. Jenže pak se do hry vložil VAR a po zhlédnutí videa už sudí opravil svůj verdikt - penalta. Russovi navíc udělil druhou žlutou kartu. K penaltě se ale postavil Ünal a na brankáře Rica nevyzrál!

Getafe přinesla úspěch až střídání. Óscar Rodríguez mířil těsně vedle, ale hned o minutu později Villar vysunul krásnou nahrávkou Mayorala a ten se střelou z úhlu pod břevno prosadil! Rodríguez navíc ještě v nastavení mohl zvýšit, jenže jeho krásnou ránu zastavilo břevno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele