35. kolo
08.05.2022 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe se rozešlo s Vallecanem 0:0

Fotbalisté Getafe remizovali s Vallecanem a stále nemají jistou záchranu. Azulones jsou sice na dobré cestě se zachránit, ale s podobnou produktivitou jako v tomto utkání si ještě mohou nadělat problémy.

U výsledku 0:0 samozřejmě nemuselo zůstat, kdyby oba celky proměnily své velké příležitosti. Getafe mělo na kopačce vedoucí branku už v 6. minutě, ale Oliverovu ránu fantasticky zlikvidoval brankář Dimitrievski. Následně byla k vidění vyrovnaná hra bez větších šancí. Až před koncem poločasu Rayo trestuhodně odmítlo vedení. Bébé byl úplně sám před prázdnou brankou, ale když k němu doputoval balón, nedokázal ho usměrnit.

Bébé měl prsty i v další gólovce, která se naskytla po změně stran. V 50. minutě se totiž on postavil k volnému přímému kopu a orazítkoval břevno. Zajímavé věci se děli až ke konci zápasy, kdy oba celky mohly vstřelit onen rozhodující gól. Velmi blízko tomu byl Enes Ünal, proti němuž Dimitrievski skvěle vyběhl. Sudí ještě nastavil pět minut, ale ani během nich branka nepadla. Getafe tak musí nadále zůstat ostražité a pokusit se zachránit v příštím kole. Vallecano je dvanácté a ve hře zůstává boj o první polovinu tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele