2. kolo
21.08.2021 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fanoušci Espanyolu (© AFP)

Villarreal klopýtl a v Barceloně uhrál jen bod

Villarrealu se zatím vstup do nové sezony rozhodně nedaří tak, jak by si trenér Unai Emery představoval. Ani ve druhém kole totiž jeho svěřenci nedokázali bodovat naplno. Tentokrát nechali bod Espanyolu Barcelona.

Už v sedmé minutě se do balonu pořádně opřel Embarba a zkusil střelou ze standardky překvapit brankáře Rulliho. Muž se jménem slavného indiánského náčelníka ale mohl zůstat v klidu, protože míč nakonec mířil metr nad.

O pár minut později měl na kopačce první branku Raúl de Tomás, který si zaběhl za obranu a zpracoval si tam centr. Jenže nedokázal prostřelit vybíhajícího brankáře Rulliho! Obecně se dá říct, že v první půli kralovali brankáři, protože deset minut před koncem poločasu se zaskvěl také veterán Diego López. Hbitě vystřelil z brány a v pádu se natáhl do rány zakončujícího Alberta Morena! Při zákroku se ale zranil.

Espanyol rozhodně nedovoloval favoritovi utkání to, co si jeho fanoušci představovali. Naopak, kompaktně bránil a sám hrál velmi aktivně.

Na začátku druhého poločasu dvakrát lapil míč Rulli, zatímco v 55. minutě pokazil De Tomásovi radost z prvního gólu ofsajd. O chvíli později stejný hráč trefil skvělou ranou jen spojnici tyče a břevna. Definitivně mohl De Tomás prolomit svou smůlu deset minut před koncem, když mu Rulli namazal míč na kopačky. Jenže De Tomás pálil před prázdnou bránou jen do boční sítě!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele