29. kolo
20.03.2022 14:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Espanyolu (© AFP)

Espanyol udolal Mallorcu

Jediná branka rozhodla duel Espanyolu s Mallorcou. Domácí se prosadili pár minut před koncem prvního poločasu, když rychlý kontr zakončil Raúl de Tomás. Espanyol nejtěsnější náskok uhájil a získal důležité tři body.

První poločas nabídl dva důležité momenty. Ten první nastal už po šesti minutách, když Cabrera fauloval na hranici šestnáctky Ángela Rodrígueze. Sudí s pomocí VAR systému zkoumal, zdali došlo k zákroku uvnitř pokutového území a jak se nakonec ukázalo - nešlo. Penalta se nekopala a bezbrankový stav trval až do závěru prvního poločasu. Ve 42. minutě se Espanyolu podařilo vstřelit vedoucí gól. Darder vyvezl balón na polovinu soupeře a průnikovou přihrávkou našel Raúla de Tomáse, který celou brejkovou situaci zakončil přesnou střelou!

Espanyol i Mallorca sáhly o přestávce ke střídání, ale byl to opět Espanyol, který mohl navýšit vedení. Raúl de Tomás opět postupoval na brankáře Rica a ten jej vychytal. Hrozící dorážce pak zabránil odkopem kapitán Raillo.

Až v 66. minutě byla Mallorca blízko vyrovnání. Po centrovaném balónu se pověsil do vzduchu Muriqi a Diego López předvedl fantastický zákrok. Mallorca byla postupem času čím dál aktivnější a Espanyol bránil hubený náskok. Hosté si ale žádnou vyloženou šanci už nevytvořili a v nastavení se marně dožadovali pokutového kopu. Sudí po krátké poradě s VAR nechal hru pokračovat a definitivně tak rozhodl, že se Mallorca vrátí z Katalánska bez bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Z pohledu domácího týmu-nejnižší kurz .

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu domácího týmu-nejnižší kurz .

Reagovat
smazaný uživatel

Do píčiiiii, to nejde nějak ošéfovat, aby se tohle nestávalo???? Aha, není vata, tak máme v pííííííči.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele