17. kolo
11.12.2021 14:00 CET
4 : 3
(1:2)

Reportáž

Raúl de Tomás (© AFP)

Přestřelka v Barceloně! Sedm branek, jedno vyloučení. Espanyol doma přetlačil Levante

Levante ani na sedmnáctý pokus nevyhrálo. Ba co hůře, ačkoli na půdě Espanyolu neodvedlo špatnou práci, v přestřelce nakonec neuzmulo ani bod. Domácí se naopak po své šesté výhře v sezóně na ligové scéně posunuli blíže těm příčkám, které by mohly zaručit účast v pohárové Evropě pro příští sezónu. Hosté v tomto duelu dvakrát vedli, nakonec ho dohrávali v oslabení.

Domácí poprvé skórovali v 6. minutě. Aleix Vidal zprava nahrával do vápna, tam míč bránící Malsa odvrátil pouze za pokutové území, kde se nacházel Darder, jenž se do něj z voleje opřel a nasměroval ho do spodního rohu brány. Avšak hosté velmi záhy srovnali stav poté, co centr Sona sklepl Roger Martí hlavou na zadní tyčku pro Jorgeho de Frutose, jenž pohotově zacílil.

Tenhle moment Levante opravdu hodně nabudil. A ve zbytku prvního dějství bylo rozhodně nebezpečnějším týmem. Ve 26. minutě se dočkalo svého dalšího přesného zásahu, to když Jorge de Frutos přetáhl jemný oblouček na Sona, jenž hlavou bez obtíží mířil za záda gólmana Diega Lópeze. Těsně před obrátkou následně hned třikrát nedokázal navýšit náskok Morales.

Kdyby přitom aspoň jednu ze svých šancí proměnil, možná by se zápas ubíral jiným směrem. A barcelonský výběr mizernou produktivitu Moralese vážně tvrdě ztrestal ve 49. minutě, Raúl de Tomás využil pobídky Herrery. V 57. minutě ovšem Espanyol zase inkasoval, po rychlém brejku a přihrávce Jorgeho de Frutose tentokrát v koncovce již nezaváhal sbíhající si Morales.

O tři minuty později každopádně srovnával stav Javi Puado, balón mu přiťukl naslepo Sergi Gómez, a v 76. minutě se muž s devítkou na zádech prosadil z dorážky opětovně. Na čtvrtý obdržený gól už Levante neodpovědělo, ztíženou mělo i pozici díky vyloučení ze 78. minuty, poněvadž se Son mimo souboj o míč u pravé lajny ohnal rukou po Nicovi Melamedovi.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co tady se do píííí..... chystá ???? Čekal jem kurz max 1,77 .2,08 -to je co?????

Reagovat
smazaný uživatel

2,09. Jen si hrej ty bukwo bukwičácká. I NA TEBE DOJDE.

Reagovat
smazaný uživatel

Opisovač už to má na stole. Vytáhne nástroj a pojede. Nezávidím uklízečce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele