6. kolo
22.09.2021 19:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Raúl de Tomás (© AFP)

Espanyol Barcelona doma díky brance De Tomáse porazil Alavés

Alavés znovu prohrál, tentokrát na půdě Espanyolu. V konečném důsledku sice jen o branku, kterou vsítil Raúl de Tomás, ale to jen proto, že stejnému hráči předchozí dvě trefy VAR odvolal.

Espanyol doma začal s Alavésem hodně aktivně a po zásluze se do vedení dostal díky trefě Raúla de Tomáse. Jenže sudí horlivou radost domácích prakticky ihned zchladil, protože pískal střelci gólu ofsajd! Mladý útočník De Tomás měl obecně dneska hodně velkou smůlu, protože mu sudí neuznal ani jeho druhou branku. Tu si chtěl De Tomás připsat v 17. minutě po krásné akci na jeden dotyk, jenže se dle mínění sudího opět nevyhnul ofsajdové pasti.

Deportivo naopak hledalo cestu k soupeřově bráně jen hodně těžko. A když se ,mu to konečně povedlo, jako třeba Guidettimu ve 30. minutě, zasáhl brankář Diego López. Espanyol držel míč na svých kopačkách a celkově vypadal nebezpečnější, ale ty ofsajdy ničily jeho snahy o brzké vedení.

První půle už ni zajímavého nenabídla a kvůli dvěma neuznaným brankám panoval v přestávce stav nula nula. Tenhle stav ale netrval zas tak dlouho. Po sedmi odehraných minutách z druhé půle totiž hostující obránce Duarte zahrál rukou ve vápně, dostal žlutou a nařízenou penaltu proměnil do třetice úspěšný Raúl de Tomás.

Neschopnost míč udržet v podání Deporu byla místy až smutná, hostům se dnes nedařilo prakticky nic. A protože Alavés nedokázal využít ani chaotických sedmi nastavených minut, připisuje si další porážku.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele