31. kolo
10.04.2022 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol se raduje z výhry nad Celtou Vigo, stačila mu jedna branka

Až v 89. minutě rozhodl o nejtěsnějším vítězství domácích Wu Lei. Vyrovnaná bitva Espanyolu se Celtou Vigo dlouho žádnou branku nepřinášela, až minutu před koncem střílel neomylně čínský fotbalista ve službách katalánského celku.

Espanyol si na brankové hody před vlastními fanoušky příliš nepotrpí a naposledy takto dokázal zdolat i Mallorcu. Před týdnem dokonce neskóroval a prohrál v San Sebastianu. Celta přitom nezačala špatně a úvodní branku měl na kopačce Iago Aspas, kterého fantasticky vychytal Diego López. Ve 31. minutě zase neuspěl hlavičkující Cervi, jehož hlavičce se postavil do cesty obránce. Espanyol měl jen náznak a Darder přihrával v klíčový moment nepřesně.

Hosté přestříleli Espanyol 4:0, ale nebylo to nic platné. Ve druhém poločase opět hrozili Celestes a přihrávku Vázqueze si málem vstřelil do vlastní sítě Cabrera. Espanyol získával postupem času větší převahu a nakonec jí dokázal i zužitkovat. V 75. minutě ještě neuspěl při špatném zpracování De Tomás a jen o chvíli později v ještě větší gólovce Puado. Teprve minutu před koncem rozjásal domácí fanoušky Wu Lei. Čínský útočník dostal od Dardera přesnou přihrávku a střelou pod břevno rozhodl o vítězství Katalánců.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2,75-3,03-2,68. Host favorit -duvod??

Reagovat
smazaný uživatel

. Ještě ta bukwice přitvrdila 2,95-3,29-2,63.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco se možná chystá ve 33. kole v zápase s Vallecanem. Muže to být jeden z nástroju, které bookmaker použil k odrbání sázkařu. Zde ještě s dovo kurz naší dvojky 2,35-3,15-3,1. Na 0 mají nejvyžší kurz. Jak se k tomu postaví naše jednička???? Má ještě spoustu času.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele