35. kolo
08.05.2022 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Espanyolu (© AFP)

Espanyol nakonec dohnal Osasunu a rozdělil si s ní body

V Katalánsku se hrál hodně loudavý a pomalý fotbal, který nakonec nabídl jen dvě branky a minimum dalších šancí. Na poločasové vedení Osasuny dokázal ke konci utkání reagovat mladý záložník Melamed.

Osasuna chtěla přivézt z Katalánska nějaké ty body, což s ohledem na negativní formu Espanyolu rozhodně nebylo nereálné. Jako první se ale málem prosadili domácí. Jenže jim letos dělá koncovka pořádné problémy, což jsme viděli jak ve 13. minutě při pokusu Dardera, tak o tři minuty později, kdy Vilhena pro změnu trefil pravou tyč.

Osasuna se v ofenzivě většinu první půle taky trápila, respektive ji domácí obrana k ničemu nebezpečnému nepouštěla. Takže situace ze 43. minuty byla docela překvapující. Kike García se najednou rozběhl směrem k bráně soupeře Diega Lópeze, dostal do volného prostoru parádní nahrávku a dokázal snadno překonat i zkušenou oporu mezi třemi tyčemi Espanyolu.

Druhá půle oko diváka taky moc nepotěšila a postrádala větší tah na bránu. Ten ukázal snad jedině Nicolás Melamed. Mladý záložník Espanyolu si v 68. minutě naběhl k vápnu, prošel na jeho střed a nenechal si míč vzít. Pak s ním zamířil táhlou ranou do protipohybu brankáře Herrery a bylo srovnáno.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele