6. kolo
23.09.2021 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Frenkie de Jong (© AFP)

Barcelona opět ztratila, o dva body ji obral Cádiz

Barcelona opět ztratila body a kritika směrem k trenéru Koemanovi minimálně přetrvává. Dnes v noci si Barcelona neporadila ani s Cádizem. Omlouvá ji trochu snad jen to, že delší dobu hrála v početním oslabení po vyloučení Frenkieho de Jonga.

Barcelona potřebovala konečně bodovat naplno a v závěrečném utkání vloženého kola k tomu měla ideální šanci. Sice stále příliš mnoho absencí, ale jejím soupeřem byl Cádiz. Při vší úctě k němu snadno porazitelný soupeř. Jenže i ten dával Barceloně zabrat.

Ono to ostatně nebylo moc atraktivní utkání. Díky rychlíkovi Destovi a Memphisu Depayovi hosté často hrozili po stranách a brankář Ledesma se musel často dobře dívat, aby kontroloval obrannou činnost svých spoluhráčů, ale vyloženou šanci jsme v Cádizu hodně dlouho neviděli. Na hře blaugranas bylo dost vidět, že jí chybí mnoho klíčových hráčů a to zejména v útoku, který působil nesehraně a jako by nevěděl, co má vlastně hrát.

Krátce po změně stran navíc mohla Barcelona prohrávat. Dostatek prostoru dostal Álvaro Negredo, který v takových situacích umí být hodně nebezpečný. Jeho ránu šajtlí ale vyrazil perfektně zasahující brankář Ter Stegen! Dost práce měl i jeho protějšek Ledesma. Toho zaměstnal přízemní ranou k tyči Depay.

Zlomový bod v utkání nastal v 65. minutě, kdy se zbytečného skluzu dopustil Frenkie de Jong, jenž trefil protihráče Espina do nohou. A protože už jednu žlutou měl, musel do sprch. Tím zhasly naděje hostí na tři body definitivně. Navíc hosty musel podržet brankář ter Stegen, který parádně lapil pokus Salviho.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koeman raus!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pharrell

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele