1. kolo
14.08.2021 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Estadio El Sadar (© AFP)

Espanyol se po návratu do LaLigy neprosadil, přesto veze z Pamplony bod

Marně čekali diváci na gól v Pamploně. Na El Sadaru se utkaly týmy Osasuny a Espanyolu, který se vrátil do nejvyšší soutěže po roční pauze strávené ve druhé lize. Příliš brankových příležitostí nebylo, za to byla k vidění spousta faulů i nepřesností.

Utkání bylo od začátku hodně vyrovnané a také tvrdé. Soupeři si nic nedarovali a sudí Ortiz musel v úvodní čtvrthodině napomínat žlutou kartou Melameda. Osasuna se postupně snažila převzít iniciativu, byla aktivnější a dokonce pilnější ve střelbě, žádnou větší šanci si však nevypracovala. Espanyol se rozhodl tvrdit muziku a spousta zákroků na obou stranách byla řekněme hraničních.

Každopádně po přestávce se rozhodl udělat první změny Espanyol a na plac vyběhl Javi Puado. Ale hra byla stejná a Ortiz vytasil během dvou minut další tři žluté karty.

Až po hodině hry se konečně něco událo i v pokutovém území. Ante Budimir se po kontaktu se soupeřem skácel k zemi a chtěl penaltu, na což hlavní arbitr v žádném případě nepřistoupil. Na druhé straně přišla zajímavá šance v podání Embarby, jehož rána letěla nad břevnem. Stejně si pak počínal i Javier Martínez v dresu domácí Osasuny. Směrem dopředu zkrátka nic. Gól na El Sadaru nepadl, což znamená, že si oba týmy připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele