2. kolo
22.08.2021 19:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Ángel Correa (© AFP)

Atlético typickým způsobem porazilo Elche, znovu se trefil Correa

Atlético Madrid vyhrálo i ve druhém utkání španělské nejvyšší soutěže a tentokrát mu na to stačila jediná branka. O tu se znovu postaral Ángel Correa, dvougólový střelec z minulého týdne. "Atleti" nijak velkou aktivitou nehýřili, dokonce Elche mělo v utkání větší držení balónu.

Obhájci prvenství sehráli svůj typický zápas pod Diegem Simeonem, tedy koncentrovaný výkon v defenzivě a trpělivý v útoku.

Do první zajímavé příležitosti se dostali Colchoneros, ale dalekonosná pumelice Saúla se do branky nevešla. Pak se na hrací ploše dlouho nic zásadního nedělo a po půlhodině hry registrovaly oba týmy po jedné střele na bránu. Přesto se ve 39. minutě dostalo Atlético do vedení. Brankář Casilla vyrobil obrovskou chybu, po vyběhnutí na šestnáctku netrefil balón a Ángel Correa měl před sebou úplně prázdnou branku, kterou také trefil. A to Atléticu v prvním poločase stačilo.

Diego Simeone chtěl, aby jeho svěřenci vstřelili pojistku, ovšem to se jim nedařilo. V 52. minutě zakončoval v tísni Carrasco a Casilla bez problému zasáhl. Každopádně Elche získávalo čím dál větší převahu, jenomže nezakončovalo jako domácí. Jedenáct minut před koncem minul branku i Luis Suárez a žádná další příležitost už k vidění nebyla.

Atlético je po dvou zápasech stoprocentní a příští víkend ho čeká obtížný zápas s vítězem Evropské ligy Villarrealem. Elche zůstává na jednom bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele