34. kolo
02.05.2021 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Yeremi Pino (© AFP)

Villarreal udolal Getafe gólem Pina

Generálku na odvetné utkání s Arsenalem Žlutá ponorka zvládla a stačila jí na to jediná branka Yeremyho Pina. Pro domácí to jsou důležité tři body, které je drží na pohárových pozicích. Trenér Unai Emery nakonec pošetřil některé opory na lavičce náhradníků.

Villarreal už před utkáním věděl, že nejbližší konkurent v boji o Evropskou ligu Real Sociedad prohrál, a tak se tu narýsovala šance se okamžitě bodově dotáhnout. A Villarreal toho využil beze zbytku.

Hned z kraje zápasu ho sice mohl nemile překvapit Jaime Mata, který však hlavičkoval od země do boční sítě. Getafe bylo aktivnější i v následujících minutách a Oliverova levačka skončila těsně vedle. Na druhé straně se zase podařilo vstřelit branku z ofsajdu, takže průběžný stav 0:0 se neměnil. A to ani ve 43. minutě, ve které předvedl po ráně Capoueho fantastický zákrok Soria.

Také po změně stran došlo na neuznanou branku. Jaime Mata stál v době dorážky v ofsajdovém postavení, a tak se ani on nemohl radovat. Utkání pak dlouho nic zajímavého nenabízelo a všechno nasvědčovalo tomu, že skončí bez branek.

To se nakonec nestalo, protože v 79. minutě vlétl do pokutového území Yeremy Pino a přízemní střelou k tyči překonal brankáře Soriu. Villarreal si nejtěsnější náskok střežil a Getafe do závěrečného hvizdu nic nedovolil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele