15. kolo
22.12.2020 17:30 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Sevilla si v závěru díky brance Susa poradila s Valencií

Valencia se dál potápí a ani dnes si kýžené tři body nedokázala připsat. Se Sevillou na domácí půdě nakonec prohrála, přičemž hostům stačila k vítězství jediná branka. Devět minut před koncem utkání ji vstřelil Suso.

V tomhle duelu šlo o hodně. A bylo to znát na přístupu obou jedenáctek, protože oba soupeři si nic nedarovali. Hrálo se poměrně tvrdě a několikrát možná až za hranou pravidel. Sevilla byla v úvodu o něco aktivnější, minimálně střelecky. A plány Valencie na tři body rozhodně neupevnila ani sedmnáctá minuta, v níž musel otřesený stoper Gabriel střídat.

První zajímavější šanci si vytvořili domácí hráči a to deset minut před koncem první půle. Přetažený centr na levou stranu vápna chytil obránce José Gayá, jenže u tyče byl připraven brankář Bounou a jeho ránu z úhlu vykryl.

Pár minut před odchodem do šaten měli domácí šanci na rozehrávání standardní situace poblíž vápna po faulu na Guedese, jenže Čeryšev naložil s velkou možností prachbídně - trefil jen první stojícího obránce.

Portugalský křídelník Gonçalo Guedes zlobil svojí rychlostí obranu Sevilly celkem pravidelně a do další velké šance se dostal v 64. minutě. Brankář Bounou ale odhadl jak jeho úmysl, tak směr jeho rány, takže mu stačilo dobře se postavit.

Až 15 minut před koncem se ke slovu poprvé dostala také ofenziva Sevilly. Jules Koundé si vyskočil ve vápně domácích na trochu přetažený pas ze strany a hlavičkoval velmi nebezpečně, jenže brankář Doménech jeho zakončení reflexivně nohou vyrazil! Už se pomalu zdálo, že Los Che uhrají remízu, když devět minut před koncem natáhl ke střele Suso, jeho střela ve vzduchu zaplavala a Doménech jí v cestě do sítě zabránit nedokázal.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele