23. kolo
13.02.2021 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Ipurua Municipal Stadium (© AFP)

Eibar se s Realem Valladolid rozešel smírně

Real Valladolid sice v Eibaru dobře začal, když už po sedmi minutách šel do vedení díky penaltě Roqueho Mesy, ale ještě do konce první půle srovnal na konečných 1:1 Kike.

Jedna velká dlouhá nuda. Tak by se dalo charakterizovat pozdně odpolední utkání mezi Eibarem a Realem Valladolid. Přitom začátek vůbec špatný nebyl. Útočník Sergi Guardiola se dostal do vápna a chytře udělal kličku obránci tak, aby ten jej musel faulovat. Míč si na nařízenou penaltu postavil Roque Mesa a i když brankář Dmitrović vystihl směr jeho rány, v cestě do brány ráně zabránit nedokázal.

Po dvaceti minutách ale bylo srovnáno. Krásný pas vykouzlil na straně mladík Bryan Gil, který našel kapitána Kikeho Garciu. Ten se pověsil do vzduchu naprosto parádně a přesnou hlavou srovnal na 1:1.

Krátce poté Gil minul v náběhu na zadní tyč branku. Ani hostující Guardiola neuspěl se svým střeleckým pokusem. Valladolid se po většinu druhé půle pohyboval na polovině soupeře dokonce i s míčem, ale nebylo mu to nic platné. Nakonec mohl být rád, že střídající Muto v závěru netrefil míč ideálně.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele