2. kolo
20.09.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Madrid v Baskicku remizoval 0:0

Bezgólová remíza byla k vidění na Anoetě, kam k zahajovacímu utkání nastoupil obhájce trofeje Real Madrid. V první poločase byl madridský kolos lepším týmem, ale žádnou ze svých možností neproměnil. Baskové pak dokázali vyrovnat hru a získaný bod je z jejich pohledu zasloužený.

Zinédine Zidane vsadil do středu zálohy na Martina Ødegaarda, který celou loňskou sezonu strávil na hostování v dresu soupeře. Real Madrid byl v prvním poločase lepším týmem, zejména na jeho začátku měl výraznější převahu, kterou však nedokázal zužitkovat. Ve 14. minutě pálil Benzema jen do náruče připraveného Remira. Postupem času se hra vyrovnávala a dokonce se na hrací ploše přitvrdilo, což potvrzují tři žluté karty v poměrně krátkém sledu.

Ve 37. minutě vypustil nepříjemnou střelu Sergio Ramos, ale mnohem více starostí měl Remiro s vlastní rozehrávkou, kterou pod tlakem pokazil a Real mohl trestat. Benzema však zblízka neuspěl a navíc byl nesprávně máván ofsajd. Těsně před koncem bylo živo i ve vápně "Bílého baletu", ale Isakův průnik výborně zastavil Courtois.

I druhý poločas začal šancí Basků. Mikel Oyarzabal vymyslel parádním obloučkem příležitost pro Barrenetxeu a ten křižnou ranou minul. Nebezpečný byl i Real Madrid a Karim Benzema nepříjemnou střelou donutil Remira k zákroku. V dalším průběhu se ale hosté trápili a všechno směřovalo k nerozhodnému výsledku. Rozháraná hra v závěru druhého poločasu k výsledku 0:0 přispěla a konečná dělba bodů je na obě strany spravedlivá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Filip236

1:3

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
boryland

1:0........ramos vl. a red......

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro ti to vyšlo

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele