28. kolo
19.03.2021 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis si bez potíží poradil s Levante, prosadili se Fékir s Juanmim

Ačkoli jsme se v prvním poločase nedočkali příliš atraktivní podívané, přeci jen se zápas mezi Betisem a Levante dá hodnotit jako dobrá podívaná. Dvacet minut před koncem utkání totiž předvedl parádní sólo Fékir a o chvíli později dokonal honbu za třemi body Juanmi.

Betisu přitom začátek zápasu nevycházel podle představ. Od úvodu se dostal pod mírný, byť jen optický tlak soupeře. V šesté minutě navíc málem inkasoval. Levante předvedlo velmi jednoduchou a rychlou kombinaci, De Frutos se prohnal do vápna a v něm předložil míč na penaltu Moralesovi. Jeho rána sice směřovala do brány, ale vykopl ji na poslední chvíli bránící Rodríguez.

Betis se sice dočkal velké branky v podání Fékira, jenže tomu zhatila oslavy jak nepřesnost, tak především ofsajd. Postupem času se Bétis dostával do stále většího tlaku a soupeř musel být hodně rád za poločasovou přestávku. Největší hrozbu pro Levante představoval Nabil Fékir, který motal hlavy jeho obráncům celkem povedeně.

A své umění naplno předvedl v 70. minutě. Vzal si míč pod patronát asi 40 metrů od vápna, sprintoval s ním na bránu Levante a po cestě jakoby mimochodem přešel hned čtyři obránce! Pak už jen zakončil mezi nohama brankáře Aitora Fernándeze a slavil.

O pouhých pět minut později Betis definitivně uzavřel utkání. Obrana Levante naprosto nezvládla své povinnosti při centru do vápna, míč propadl před brankáře a před ním stáli čtyři soupeři! Canalesovu i Iglesiasovu ránu sice Fernández vyrazil, ale dorážku čerstvého Juanmiho už chytit nemohl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele